Naast de training MET PASSIE MEER SUCCES, is het ook mogelijk om commercieel advies te krijgen en ondersteuning in het implementeren daarvan.

Vaak is bekend dat er verbetering mogelijk of nodig is, maar niet waar exact de uitdaging zit. Middels de quick scan kunnen we al snel concluderen wat de belangrijkste uitdaging is/uitdagingen zijn. Je kunt deze aanvragen via het contactformulier.

Is er meer aan de hand of heb je behoefte aan een volwaardige analyse, adviesrapport en implementatie begeleiding, laat dan jouw specifieke vraag achter via het contactformulier.

We hebben Fanny gevraagd om commercieel advies te geven aan de Eigen Kracht Centrale. Al tijdens de onderzoeksfase waren de activiteiten van Fanny zeer waardevol. Ze had direct een zinvolle inbreng door haar andere kijk op zaken, haar goede vragen en heldere advies. Het adviesrapport is erg prettig leesbaar, heeft duidelijke adviezen die direct concreet uitvoerbaar zijn. Van alle collega's heb ik gehoord dat ze er zo mee aan de slag kunnen. En dat gebeurt ook al. Fanny sluit heel goed aan bij de praktijk en geeft passend advies waar we echt wat aan hebben! We zijn erg blij dat ze nog betrokken blijft om ons verder te helpen!
bestuurder Eigen Kracht Centrale
Hedda van Lieshout